Bine ati venit la Orthodoxandgay.com

Acest site are două scopuri principale. Intenţia este prima pentru acest site să fie un loc de sprijin şi de refugiu pentru creştinii ortodocşi care sunt gay – pentru noi, să spună poveşti noastre despre a fi ortodox si homosexual. Al doilea obiectiv este de a oferi o oportunitate pentru critici constructive şi observaţii cu privire la poziţiile oficiale şi nu aşa oficială a Bisericii Ortodoxe şi a creştinilor ortodocşi cu privire la homosexualitate.

Există două principii directoare ale acestui website:
Un: Biserica Ortodoxă este Mireasa lui Hristos.
Doi: Fiind gay este un dar al lui Dumnezeu, Creatorul. Prin urmare, exprimând faptul că darul într-o relaţie sănătoasă şi matură este, de asemenea, binecuvântat de Dumnezeu.

Creştinii ortodocşi care sunt gay au fost grav ranit de rău şi de interpretări ale Scripturii învechite şi drept canonic. Numeroase episcopi şi preoţi, "pastori", a Bisericii, au făcut pagube importante spirituală a unui număr mare de creştini ortodocşi gay, inclusiv membri ai clerului. A lungul secolelor Biserica a schimbat poziţia cu privire la diverse probleme pastorale, acceptând noi descoperiri, de adaptare la situaţii contemporane, şi arată milă faţă de credincioşii ei. Prin exprimarea poveştile noastre, creştinii ortodocşi care sunt gay au posibilitatea de a sperăm, o zi a modifica poziţia oficială a Bisericii pe probleme, cum ar fi orientarea sexuală şi căsătoria gay. Desigur, poveştile noastre s-au schimbat deja opiniile a numeroşi credincioşi ai Bisericii Ortodoxe.
Vă invităm să citiţi comentariu cu privire la secţiunea Reflections a acestui website. Aţi putea dori, de asemenea, să răspundă la întrebarea sondajului. Vă rugăm să nu ezitaţi să lăsaţi comentarii şi împărtăşi poveştile tale – ele pot fi anonime sau vă pot include numele dvs. şi adresa de e-mail.

Referindu-se din nou la cele două principii directoare ale acestui website, nu vom publica sau distra chiar orice comentarii jignitoare sau ofensator.

"Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unul pe altul cum v-am iubit."
Ioan 15:12

Comments are closed.

Get updates from